Różne formy pakowania i obróbki technicznej skrzepu twarogowego przyczyniły się do powstania szerokiej gamy wyrobów twarożkarskich:
- twarogi pełnotłuste – zawartość tłuszczu 12%
- twarogi tłuste – zawartość tłuszczu 8%
- twarogi półtłuste – zawartość tłuszczu 4%
- twarogi chude – zawartość tłuszczu poniżej 0,5%
Trwałość: 20 dni
Opakowanie: pergamin, waga 600 g
Trwałość: 20 dni
Opakowanie: pergamin, waga 600g
Certyfikat „Doceń Polskie”
|
Trwałość: 25 dni
Opakowanie: osłonka mielona, waga 600g
Srebrna Mleczna Rewia 2013
|
|
Brązowy Medal w konsumenckim Konkursie Szefów Kuchni „Golden Cheese Poland 2015”
|
|
Certyfikat jakości Powszechnego Zrzeszenia Kupieckiego w Tarnowie
|
|
Certyfikat „Doceń Polskie”
|
Trwałość: 20 dni
Opakowanie: woreczek foliowy, waga około 300g
Srebrna Mleczna Rewia 2008
|